Известие

Collapse
No announcement yet.

имам проблем едно такова гадно тракане като дизел постоянно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имам проблем едно такова гадно тракане като дизел постоянно

и не е било от вариатор защото съм нямал незмам моля ви помогнете нзм какво да правя
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

имам проблем едно такова гадно тракане като дизел постоянно

и не е било от вариатор защото съм нямал незмам моля ви помогнете нзм какво да правя
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

а и от каде мога да си купя този кит за вариатор странно мейду другото си нямам и хабер от двигатели отивам на някакъв сервиз на 4-ти килоометар и там ми казват твоята кола няма вариатор аз ли съм тъп или онези са още поваче поне кажете от каде да си купя кита и каде се сипва защото супер много ме дразни това тракне
      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

а и от каде мога да си купя този кит за вариатор странно мейду другото си нямам и хабер от двигатели отивам на някакъв сервиз на 4-ти килоометар и там ми казват твоята кола няма вариатор аз ли съм тъп или онези са още поваче поне кажете от каде да си купя кита и каде се сипва защото супер много ме дразни това тракне
        Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

също ми бяха казали че е от маслото смених го двапъти и нищо първо сипах OMV BIXOL 10W40 одраха ме за него 79лв другото което ми е без пари сипах вчера REPSOL 15W40 и пак си трака супер гадно е това и мноо се притеснявам да не вземе да стане нещо
          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

също ми бяха казали че е от маслото смених го двапъти и нищо първо сипах OMV BIXOL 10W40 одраха ме за него 79лв другото което ми е без пари сипах вчера REPSOL 15W40 и пак си трака супер гадно е това и мноо се притеснявам да не вземе да стане нещо
            Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Е колко е силно това тракане,че си се притеснил толкова?Тя и моята потраква,ама чак пък толкова.А иначе относно маслото ако се поразгледаш из форума ще видиш,че почти навсякаде се препоръчва Селения
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Е колко е силно това тракане,че си се притеснил толкова?Тя и моята потраква,ама чак пък толкова.А иначе относно маслото ако се поразгледаш из форума ще видиш,че почти навсякаде се препоръчва Селения
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

А кой ти каза, че нямаш вариатор?
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А кой ти каза, че нямаш вариатор?
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Gpower
                      Бегай надалеч от Италсервиз щом са ти казали че нямаш вариатор твоята кола ИМА ВАРИАТОР и можеш да си закупиш кита за ремонта от ТиН на Оборище но ако си сменял ангренажния ремък сега пак ще трябва да платиш толкова за да ти сменят кита
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Gpower
                        Бегай надалеч от Италсервиз щом са ти казали че нямаш вариатор твоята кола ИМА ВАРИАТОР и можеш да си закупиш кита за ремонта от ТиН на Оборище но ако си сменял ангренажния ремък сега пак ще трябва да платиш толкова за да ти сменят кита
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Но моля върни се след това в същия сервиз и им кажи, че си имаш
                          Поне та да се НАУЧАТ и следващия да не страда кат му кажат, че няма двигател в коша
                          И на мен така ми викаше един олигфрен в един сервиз..... Ама как с осем свещи???? Нали е с четири цилиндъра!

П.С Масло слагай Селения.... щото кофти
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Но моля върни се след това в същия сервиз и им кажи, че си имаш
                            Поне та да се НАУЧАТ и следващия да не страда кат му кажат, че няма двигател в коша
                            И на мен така ми викаше един олигфрен в един сервиз..... Ама как с осем свещи???? Нали е с четири цилиндъра!

П.С Масло слагай Селения.... щото кофти
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

и аз не ги знам какви са ок сте взема този кит ама каде да го сипя сори за тъпия въпрос
                              Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                              X